Tømrer i Kolding

Døre & vinduer
  • Hjem
  • Døre & vinduer

Få lavet nye døre og vinduer i høj kvalitet

NYE DØRE OG VINDUER 

 


Frisk dine døre og vinduer op
Nye døre og vinduer er med til at optimere dit energiforbrug og gøre dit hus skarpere og flottere at se på – både indefra og udefra. Hos Sørensen får du rådgivning og høj kvalitet – særligt når det kommer til udskiftning og montering af døre og vinduer. Vi afmonterer dine gamle vinduer og monterer de nye grundigt, så du får et flot resultat. Det gør vi, uanset om det er vinduer i træ, plast eller aluminium.

Vi tilbyder:
– Afmontering af døre og vinduer
– Montering af nye døre og vinduer
– Rådgivning i materialevalg

Ordentlighed igennem hele processen
Giver du os et kald, er du sikker på at få fat i en tømrer, der vægter at give dig et behageligt forløb. Vi vender de ønsker, du har til de nye døre og vinduer, og rådgiver dig om de bedste muligheder for nye vinduer og døre til netop dit hus. Undervejs i arbejdsprocessen holder vi dig løbende opdateret, så du beholder overblik over projektet. Og til slut leverer vi et resultat, som vi alle er tilfredse med.

Skal en serviceminded tømrer montere dine nye vinduer og døre? Så ring til Sørensen Tømrer og lad os tage en uforpligtende snak om dine nye døre og vinduer.

Hvorfor vælge os til din tømreropgave

 

Ordentlighed

Under hele forløbet går vi op i gennemsigtighed, og at kvaliteten er i top.

Respekt

Du får et skræddersyet tilbud, der tilpasses dit budget, og et effektivt forløb, hvor vi arbejder, når det passer i din kalender.  

Tryghed

Vi er imødekommende og lyttende, så vi forstår netop dine ønsker, når vi skal i gang, så du med ro kan overlade dit hus til os.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en velkvalificeret tømrer? Sørensen Tømrer udfører tømrerarbejde med udgangspunkt i dit behov.
Ring til os og hør mere.

Telefon: 20 72 84 83

Mail: ls@soerensentoemrer.dk