Tømrer i Kolding

Træterrasser
  • Hjem
  • Træterrasser

Sørensen Tømrer hjælper dig i mål med din træterrasse i Kolding, Vejle eller Fredericia. Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud

Forny dit uderum med en veludført træterrasse lavet af Sørensen Tømrer 

 

Udnyt pladsen udenfor med en ny træterrasse
Med en træterrasse øger du de anvendelige kvadratmeter udenfor og løfter det samlede indtryk og værdien af huset. Oveni det kan du nyde udelivet på første parket. Vælger du at få lavet en træterrasse hos Sørensen Tømrer, er du sikker på at få en ny træterrasse, der står knivskarpt. Vi tilpasser din nye terrasse i udseende og i opbygning i forhold til huset, så det bliver en fryd for øjet.

Hvorfor vælge en terrasse af træ?
Vi har i mange år arbejdet med at lave terrasser i træ. Det holder i mange år og er et varmt materiale, der er behageligt at gå på året rundt. Samtidig har træ et flot og naturligt look, der komplimenterer det meste. Og derfor anbefaler vi en terrasse af træ.

Hvilket træ skal jeg vælge?
Valg af træsort afhænger helt af dit behov og udseendet på huset – og selvfølgelig det budget, du har lagt. Hos Sørensen Tømrer har vi stort kendskab til de forskellige træsorter, som vi gerne rådgiver dig om. Lad derfor Sørensen Tømrer stå for din næste træterrasse. Vi giver dig kvalificeret arbejdskraft, der har sans for detaljer og god kvalitet.

Ring til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi realiserer din drøm om et nyt uderum.

Hvorfor vælge os til din tømreropgave

 

Ordentlighed

Under hele forløbet går vi op i gennemsigtighed, og at kvaliteten er i top.

Respekt

Du får et skræddersyet tilbud, der tilpasses dit budget, og et effektivt forløb, hvor vi arbejder, når det passer i din kalender.  

Tryghed

Vi er imødekommende og lyttende, så vi forstår netop dine ønsker, når vi skal i gang, så du med ro kan overlade dit hus til os.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en velkvalificeret tømrer? Sørensen Tømrer udfører tømrerarbejde med udgangspunkt i dit behov.
Ring til os og hør mere.

Telefon: 20 72 84 83

Mail: ls@soerensentoemrer.dk