Tømrer i Kolding

Nybyg/tilbyg/ombyg
  • Hjem
  • Nybyg/tilbyg/ombyg

Sørensen Tømrer kører ud i Kolding, Vejle og omegn og udfører nybyg, tilbyg og ombyg i høj kvalitet. Kontakt os per telefon eller mail

Fagpersoner hos Sørensen Tømrer inden for nybyg, tilbyg og ombyg

 

Savner du ekstra plads til familien?
Eller måske er varmeregningen for høj, og du ønsker at gøre huset mere energivenligt? Uanset om du står overfor en renovering af huset, nybyg, en mindre tilbygning eller ombygning, så leverer Sørensen Tømrer godt håndværk i høj kvalitet for private i Trekantområdet.

Vi tilbyder:

  • Tilbyg
  • Nybyg
  • Ombyg
  • Køkkenmontering

Kyndig rådgivning og udførelse
Skal du i gang med et større nybyg, kan du regne med, at Sørensen Tømrer får dig helt i mål. Vi har en række samarbejdspartnere, som sørger for en sikker plan fra A-Z. Først hører vi om dine idéer og sender det videre til en bygningskonstruktør eller arkitekt, der omdanner det til en færdig plan, som vi følger sammen med vores samarbejdspartnere.

God kommunikation
Det er vigtigt for os, at du har tillid til os som dine foretrukne tømrere. Det gælder både større og mindre renoveringsprojekter, hvor vi kommer ind i dit hjem for at udføre opgaven. For vi ved, at det for nogle kan være grænseoverskridende at skulle have nogle gående i ens hjem, når man ikke selv er der. Det er vi meget bevidste om, og derfor sørger vi for løbende kommunikation hele vejen igennem, så du får tryghed under hele forløbet.

Kontakt Sørensen Tømrer og lad os tage en snak om, hvordan dit næste nybyg, ombyg eller tilbyg bliver realiseret bedst muligt.

Hvorfor vælge os til din tømreropgave

 

Ordentlighed

Under hele forløbet går vi op i gennemsigtighed, og at kvaliteten er i top.

Respekt

Du får et skræddersyet tilbud, der tilpasses dit budget, og et effektivt forløb, hvor vi arbejder, når det passer i din kalender.  

Tryghed

Vi er imødekommende og lyttende, så vi forstår netop dine ønsker, når vi skal i gang, så du med ro kan overlade dit hus til os.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en velkvalificeret tømrer? Sørensen Tømrer udfører tømrerarbejde med udgangspunkt i dit behov.
Ring til os og hør mere.

Telefon: 20 72 84 83

Mail: ls@soerensentoemrer.dk